Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
De wereld is niet zoals hij is, maar zoals jij hem creëert

Mijn cliënten

Testimonials

Hieronder vind je een aantal cliënten waar ik al langer mee samenwerk. Deze ondernemers zijn bijzonder gedreven en hebben 100% commitment op het behalen van hun doelen.
“Mark brengt me duidelijkheid en focus. ”

Philip van Geest
Van Geest International BV
“Mark is een coach die je laat zien wat jij niet ziet”

Remco van Uffeleen
Buffel Groep
“Mark heeft me geleerd dat ik Owner ben van mijn eigen leven.”
Gerben Meerveld
Reflection CrossFit
Als jonge ondernemer kende ik veel terughoudendheid met betrekking tot het ondernemen. En als ik eerlijk ben ook in het privéleven. Na een goed gesprek met Mark, waarin ik mijn doelen en dromen heb uitgelegd, heeft Mark heeft mij vanaf dag 1 laten inzien waar ik stappen te maken heb. Waar ik er alleen lang over zou doen, zag ik met behulp van Mark een veel korter traject en veel meer mogelijkheden ontstaan die ik voorheen niet voor mogelijk hield.

Naast veel progressie op meerdere vlakken, heb ik het meeste gehad aan het tot in actie komen naar een inzicht. Waar ik eerder maanden met dingen bleef lopen en tegen dingen aan ging schoppen, neem ik nu patronen veel sneller waar en handel ik hiernaar. Waardoor er geen stilstand, maar juist vooruitgang ontstaat. Hierdoor begeef ik me op nieuw terrein, wat onbekend is en waarop ik nieuwe stappen heb te maken. Dit is onbekend maar geeft ook zoveel energie wat ik niet voor mogelijk had gehouden.

Mark weet bij mij de goede snaar te raken en op de juiste wijzen mij te benaderen. Van harde eerlijkheid, omdat ik zaken laat liggen, tot meedenken met probleemsituaties en oprechte interesse in het leven, ook naast het ondernemerschap. Voor verschillende situaties zijn verschillende aanpakken vereist en Mark weet hier altijd goed mee om te gaan. Wat mij betreft heb ik een coach voor het leven om samen te blijven groeien. Als jij progressie wil boeken op zowel zakelijk als privé vlak, kan ik het zeker aanraden om met Mark aan de slag te gaan. Heb dit al bij meerdere ondernemers bij mij in de buurt gedaan. Ze hebben tot nu toe geen spijt.

Gerben van Meerveld
Reflection Crossfit
Ik ben [ANONIEM], 29 jaar ik werk sinds 3 jaar met Mark. Op mijn 25e heb ik na het overlijden van mijn vader, plotseling het familiebedrijf een wasserette/ stomerij voor bedrijven over moeten nemen. Ik liep vanaf mijn 21e mee in het bedrijf. Ik voelde dat ik er eigenlijk nog niet klaar voor was, maar ik moest er - uit nood geboren - wel staan. Ons familiebedrijf had destijds 10 man personeel, waarvan vrijwel alle medewerkers de leeftijd van mijn vader hadden. Zij zagen mij nog steeds als het zoontje van de baas.

De laatste jaren dat mijn vader aan het roer stond, hadden wij al te maken met teruglopende omzetten. Veel bestaande klanten die steeds meer korting wilde en een verouderd machinepark. Laat ik het er op houden, dat de zakelijke erfenis van mijn vader niet toekomstbestendig was.

Het eerste jaar ondernemen was voor mij een gevecht, waarvan ik diep in mijn hart wist dat ik het niet zou gaan winnen. Doordat ik niet alle kennis had ontbrak het mij ook aan zelfvertrouwen en dat voelde mijn omgeving. Ik was niet in staat daadkrachtig te functioneren en de echte leider te zijn die het bedrijf nodig had. Een klant met goede bedoelingen maakte mij terloops attent op het werken met een business coach. Toen ben ik gaan rondvragen en zo kwam ik in contact met Mark.

Onze eerste ontmoeting kan ik mij nog goed herinneren, ik voelde mij een slachtoffer, want na een jaar lang aanmodderen was ik zowel zakelijk als privé een wrak. Nergens was ik meer echt aanwezig. Stiekem had ik gehoopt, dat Mark medelijden met mij zou hebben en mij zou vertellen dat ik eigenlijk helemaal niks aan de ontstane situatie kon doen. Maar niets was minder waar. Vanaf moment 1 heeft Mark mij geconfronteerd met mijn eigen verantwoordelijkheid voor hoe ik mij voel en welke keuzes ik maak. Comfortabel worden met het oncomfortabele, een duidelijk doel hebben en daar zelf verantwoordelijkheid voor nemen was de basis van onze samenwerking. De enige voorwaarde die Mark stelde, was 100% commitment zonder excuses.

We hebben eerst punt A in kaart gebracht, het punt A van mij als persoon en het punt A van het bedrijf. Vervolgens hebben we doelen gesteld - benoemd als punt B. We zijn daar op effectieve wijze aan gaan werken. Waarbij Mark’s basis is er zijn nooit excuses om dingen niet te doen, als je het maar graag genoeg wilt.

Inmiddels ben ik een gelukkig mens, en een daadkrachtige leider van het familiebedrijf. Waar ik de medewerkers respecteer en zij mij. Het zijn er ondertussen al twintig, samen hebben we onze omzet met 15% verhoogd en werven we maandelijks actief twee nieuwe klanten. Omdat daadkracht en verantwoordelijkheid nemen voor doelstellingen een collectief gemeengoed is.

[ANONIEM]
Eigenaar van wasserij [XXX]
Ik ben met Mark gaan werken omdat ik behoefte had aan 1-1 coaching. Ik wil sneller mijn doelen bereiken en besefte dat ik iemand nodig heb die mij de juiste vragen stelt en mij laat inzien wie ik moet zijn om die doelen te bereiken. 

In het begin bracht het me vooral focus en doelgerichtheid. Ik runde 4 bedrijfjes maar bouwde niks écht op. Nu focus ik op 1 bedrijf. Zonder Mark had het veel langer geduurd voordat ik deze stappen zou hebben genomen. Ook ben ik er 100% van overtuigd dat ik zonder Mark niet (zo snel) ga komen waar ik wil zijn. 

We bellen elke week een uur en dan nemen we door wat er speelt, waar ik behoefte aan heb. Mark weet altijd de juiste vragen te stellen om mij inzicht te geven én ervoor te zorgen dat ik shift naar wie ik moet zijn, om te bereiken wat ik wil bereiken. Zowel zakelijk als privé. 

Ik raad Mark 100% aan als je leiding wilt nemen over je eigen leven. Geen 5% verandering, maar compleet shiften waar nodig. Ik besef steeds meer dat het gaat om training. Een paar keer een coach spreken en daarna het zelf maar weer gaan doen werkt naar mijn idee niet. Blijven trainen is de key.
Arjan van Reenen
Do It Selfie
Doorslaggevend voor mijn keuze om met Mark te gaan werken was de vastberadenheid en de 'no bullshit' waarmee Mark sprak! Hij geeft me meer inzicht in mijzelf en wat ik zelf in handen heb om, zowel op zakelijk als privé gebied, op een juiste manier de leiding te nemen. En tijdens elke situatie de regie in handen te hebben. 

Daarnaast heeft de samenwerking ertoe geleid dat ik erachter ben gekomen wie IK ben en NIET WAT ik ben. Verder zie ik Mark niet als een coach die komt en gaat, maar als een oprecht persoon met een krachtige persoonlijkheid en zeer prettig iemand om mee samen te werken!

Alexander Vaessen
Vaessen Fysiotherapie- Manuele therapie
Ik ben met Mark gaan werken omdat ik ondersteuning zocht in hetgeen waar ik mee bezig was. Zowel zakelijk als privé. Ik had goede referenties gekregen van twee andere ondernemers die ook met Mark werken: Tjalle en Remco. 

Het heeft me vooral heel veel meer rust in mijn hoofd opgeleverd. Meer focus zowel zakelijk als privé. Straight line leven en denken. 

De samenwerking ervaar ik als zeer prettig! Mark is helder en duidelijk. Dit werkt fijn en tilt het geheel naar een hoger level.

Richard Hofland
MSMN
"De dingen die hij benoemde in de eerste gesprekken zijn zo logisch en simpel dat ik echt in zag dat ik constant in een cirkel vast zat. Dit wilde ik doorbreken. Ik wilde zien wat ik niet zag.

Mark heeft mij echt laten meemaken dat alles wat je doet gewoon een beslissing is en dat alles mogelijk is. Elke dag leer je iets door je eigen acties en daar kan je op doorbouwen, als je het maar ziet en er iets mee doet.

Kort na de start met Mark heb ik mijn bedrijf samengevoegd met het toenmalige bedrijf van mijn huidige compagnon. We zijn samen nieuwe plannen gaan maken. Na de eerste anderhalf jaar wisten wij onze omzet te verdrievoudigen en dit zijn wij dit jaar weer aan het doen.

Mark weet er altijd voor te zorgen dat je zelf gaat inzien wat je patronen zijn en waar je in terug valt. Hierdoor kan je een beslissing maken en bijsturen."
Tjalle Brouwer
Buffel Groep
Mark liet me in het eerste gesprek zien dat mijn eigen mentale kaders mijn beperking zijn. Hij doet dat sindsdien wekelijks. Ik ben hierdoor gaan inzien dat er in mijn geval niets bestaat wat mij meer heeft gekost als het overdenken van beslissingen. 

Hij laat ook zien dat het 100% in mijn macht ligt om dit anders te doen. Mark creëert hiermee een vrijheid en actie modus die mij opnieuw en opnieuw persoonlijk en zakelijk harder laat groeien.
Peter van Leeuwen
Kernel
Via mijn netwerk ben ik een tijd geleden in contact gekomen met Mark. Hij heeft me duidelijkheid en focus gebracht. Ik heb hierdoor afscheid genomen van uitstellen en vooruitschuiven, lijden wordt leiden. We hebben veel rendementvolle gesprekken. 

Hij is een goed en eerlijk klankbord voor me en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn richting heb bijgesteld.
Philip van Geest
Van Geest International BV
Ik ben met Mark gaan werken om mezelf verder persoonlijk te ontwikkelen. Mijn punt A was een burn-out waar ik al ruim 4 jaar mee liep te worstelen als ondernemer. Na 2 maanden met Mark te werken, was hier geen sprake meer van. Ik ben een persoonlijke groei aangegaan, door eerlijk naar mezelf te gaan kijken en drastisch het roer om te gooien. Hierdoor leid ik een krachtiger en makkelijker leven. 

Zowel als ondernemer, als in mijn privé leven, waar mijn successen groter zijn dan daarvoor. Het onmogelijke uit jezelf weten te halen, is nu een manier van leven geworden. 

De samenwerking met Mark verloopt erg resultaatgericht. Deze samenwerking ga je hier ook voor aan. Immers wil je jezelf weten te gaan creëren tot iemand die continu resultaten op een hoger level weet te veroorzaken. Mark is een coach die je laat zien wat jij niet ziet, of wil zien. En hiermee ga jij in staat zijn te creëren wat je moet creëren, om te bereiken wat jij wil bereiken.

Remco van Uffelen
Buffel Groep
Ik ben met Mark gaan werken omdat hij mij enorm heeft gechallenged. Ik denk dat we hetzelfde soort persoon zijn, waarbij Mark mij precies wist te triggeren om los te komen van alles wat in mijn hoofd speelde en recht op mijn doelen af te gaan. Mark heeft mij laten inzien om vrij te zijn, in mijn mentale, zakelijke en persoonlijke omgeving.
Tonny Kuperus
Alpha Telecom
Ik ben met Mark in contact gekomen vanuit mijn netwerk en zo met hem vrij snel 1 op 1 gaan werken. Mark heeft me geleerd dat ik Owner ben van mijn eigen leven. En dat ook zelf moet pakken. De samenwerking is ‘straight forward’, er wordt geen bullshit getolereerd.
Wilco Schotsman
WS Techniek

Wil jij een business coach die

  • je confronteert
  • brutaal eerlijk is
  • jou uitdaagt
  • je focus en helderheid geeft
  • je comfortabel laat voelen met het oncomfortabele
Kennismaken?
Graag ga ik met je in gesprek of ik je kan helpen als business mentor. Doel van deze call is om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie. De tijdsinvestering is max. een uur en verplicht je tot niets. 

Vul hier je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram