Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Business mentor Mark Flemming

Ondernemerscoach voor gedreven
en succesvolle ondernemers

Mijn naam is Mark Flemming. Met mij ontdek jij jezelf als leider, creëer je échte transformatie en behaal je jouw doelen. Verwacht van mij als
ondernemerscoach een no BS methode, heldere
taal en een direct uitvoerbare aanpak.
Ondernemerscoach Mark Flemming
Durf jij de stap te nemen?
Neem nu de eerste stap om die transformatie te creëren. Ik vertel je vrijblijvend hoe je volgende neemt. 
Plan nu een gratis sessie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loop jij hier tegenaan?
Je ervaart te veel tijdsdruk
Balans tussen zakelijk en privé? Die is er niet 
Je neemt slechte beslissingen ​
Doelen? Die worden niet concreet en niet behaald
Je blijft twijfelen over het aannemen van personeel
Je hebt niet genoeg discipline
"Verandering is tijdelijk, transformatie is voor de rest van je leven."
Mark Flemming ondernemerscoach bij Ownership by Nature
Heb je vragen?
Neem dan contact op. Ik help je graag.
Neem contact op

Waarom een ondernemerscoach?

Om een succesvol bedrijf te kunnen leiden en te laten groeien, worden er goede leiderschapskwaliteiten van je gevraagd. Effectief leiderschap is van essentieel belang in een groeiende organisatie. Je moet je beslissingen (durven) maken. Je comfortabel voelen met het oncomfortabele. Omdat echte groei zich altijd afspeelt buiten je comfortzone. Een goede ondernemerscoach helpt je hierbij.

Een ondernemerscoach kan jou als leider helpen om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Soms betekent dat het nemen van (lastige) beslissingen. Er zit kracht in het maken van een beslissing. Want elke beslissing die je neemt, draagt bij aan de groei van je bedrijf én jou als persoon.

Om rust en ruimte te creëren zul je de onzin, obstakels en onwerkbare patronen in jezelf moeten gaan herkennen in zowel je zakelijke als persoonlijke leven.

Daarom is het verstandig om te starten met coaching voor jou als ondernemer. Met een coach die jou helpt bepaalde keuzes en beslissingen te maken. Die jou inspireert. Die ervoor zorgt dat jij in staat bent om jezelf uit te vinden als een owner. Om groei te realiseren, sterker te worden en een krachtig fundament te creëren.

Wat doet een ondernemerscoach?

Zoals niet veel mensen weten zijn er 3 werelden van informatie.
Dat waarvan je weet dat je het weet
Dat waarvan je weet dat je het niet weet
Dat waarvan jij niet weet dat jij niet weet
In deze laatste wereld ben ik er om jou te helpen om dit zichtbaar te krijgen. Wanneer dit zichtbaar wordt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen om te groeien. Voor jouw bedrijf en in jouw persoonlijke doelen.

Zie mij als een sparringpartner op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en andere zakelijke vraagstukken. En niet te vergeten: die je helpt met jouw groei en persoonlijk leiderschap.

De mensen die mij kennen weten dat ik eigenlijk niet zoveel heb met de term coach ondernemerscoaching. Ik noem het mentorschap en niet business coach of performance coach of welke soort van coaching voor ondernemers dan ook. Een goede coach wijkt qua werkwijze niet veel af van een mentor.

Een mentor is niet gedreven om mensen vooruit te helpen aan de hand van inspiratie en motivatie. Dit betekent dat het commitment van een mentor niet alleen ligt op wie jij nu bent maar voornamelijk ligt bij wie jij kunt gaan zijn. Zodat vanuit hier zakelijk succes én persoonlijk- succes en ontwikkeling een logisch gevolg gaan zijn.
Mark Flemming in actie als coach

Wat levert ondernemerscoaching mij op?

Als ik begin te werken met een nieuwe cliënt hoor ik heel vaak opmerkingen zoals


“in mijn ervaring als ondernemer”

of

“ik heb altijd te weinig tijd"


Dit zijn excuses! Alleen om uit te leggen waarom jij acties niet uitvoert.

Als ondernemerscoach kan ik je hierbij helpen. Een coachingstraject is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Als ondernemerscoach help ik ondernemers hierbij. Vaak weten zij wel wát ze willen, maar niet hoe. Ze zitten vast in bepaalde onwerkbare patronen en komen hier zelf niet uit.

Ik help je de juiste balans te vinden tussen discomfort, brutale eerlijkheid en focus op resultaat. Zo komen alle valse geloofsovertuigingen die je hebt te vervallen. Wat ruimte geeft om te zien om de daadwerkelijke realiteit te ervaren.
Coaching sessie met Anita

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark Flemming. Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business coach help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren.

Ik help hen wie ze moeten zijn.

Om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen. Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping.

Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor. Hierdoor kan ik nog krachtiger en met meer rust en ruimte presteren. Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk.
Wat maakt Mark uniek?
Dit zegt Arjan van Reenen van Doitselfie.nl

Testimonials

Tjalle Ondernemerscoaching coachee
Tjalle Brouwer
Buffel Groep
“Kort na de start met Mark als coach heb ik mijn bedrijf samengevoegd met het toenmalige bedrijf van mijn huidige compagnon. Na de eerste anderhalf jaar wisten wij onze omzet te verdrievoudigen en dat zijn wij dit jaar weer aan het doen.”
Testimonial sterren
Coachee en eigenaar van Reflection
Gerben Van Meerveld​
Reflection CrossFit
“Vanaf dag 1 heeft Mark mij laten inzien waar ik stappen te maken heb. Door hem zag ik veel meer mogelijkheden ontstaan die ik zelf niet voor mogelijk hield. Met Mark heb ik een business coach voor het leven om te blijven groeien. ”
Testimonial sterren
Ondernemer coachee Tonny van Alpha Telecom
Tonny Kuperus
Alpha Telecom
“Mark wist mij precies te triggeren om los te komen van alles wat in mijn hoofd speelde en recht op mijn doelen af te gaan. Mark heeft mij laten inzien om vrij te zijn, in mijn mentale, zakelijke en persoonlijke omgeving.”
Testimonial sterren

Ondernemerscoach Trajecten

Hoe wij samen kunnen werken

Er zijn verschillende vormen van samenwerken en hoe ik jou kan helpen als ondernemerscoach. De trajecten zijn bedoeld voor ambitieuze ondernemers, managers en elke persoon die impact wil maken op zijn of haar leven. En bereid is comfortabel te worden met het oncomfortabele.
Connect > kennismaking | Ownership by Nature
Strength > jaartraject | Ownership by Nature
Is business coaching iets voor mij

Wil jij een business mentor die

  • je confronteert
  • brutaal eerlijk is
  • jou uitdaagt
  • je focus en helderheid geeft
Maar ik werk niet met iedereen, vraag jezelf het volgende af voor je contact opneemt. 
Ben jij bereid 100% commitment te geven op je doelstellingen?
Durf jij brutaal eerlijk te kijken naar je eigen onwerkbare patronen?
Begrijp jij dat je correcties moet doorvoeren om deze patronen te doorbreken?
Realiseer jij dat je groei oncomfortabel is en je juist dan moet doorzetten?
Ben jij klaar voor een krachtig leven vol focus en toewijding?

Neem dan contact op
Binnen een uur krijgen we inzicht jouw specifieke situatie en kijken we of ik jou kan versterken. Je bent hierna vanzelfsprekend tot niets verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram