Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Mark Flemming | Ownership by Nature
Over mij

Mark Flemming

Mijn naam is Mark Flemming. Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business mentor help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren met wie ze moeten zijn, om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen. Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping.

Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor. Hierdoor kan ik nog krachtiger en met meer rust en ruimte presteren. Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk.

Echte ondernemers

Mijn klantenkring bestaat uit een groot aantal echte ondernemers die bijzonder gedreven zijn. Ik werk uitsluitend met mensen met een winnaarsmentaliteit of die deze mentaliteit ambiëren. Mensen die meer uit het leven willen halen. Mensen die enorm gedreven zijn en bereid zijn te doen wat nodig is, om datgene te creëren wat zij willen creëren vanuit een absoluut commitment.

Waarom de naam Ownership By Nature?​

In mijn tijd bij defensie heb ik de natuur beter leren kennen en waarderen. De natuur gaat haar eigen weg en ademt groei. Ze dwingt je ook tot creativiteit en het maken van keuzes wanneer ze haar enorme kracht toont. De krachtige elementen van natuur, gaan jou helpen om je eigen natuurlijke ik te transformeren zodat je sterker wordt om comfortabel te zijn met het oncomfortabele. Zo wordt jouw ownership iets natuurlijks (by nature).

Waarom ik dit werk doe?​

Vanaf jongs af aan heb ik al te maken met een mentor. In defensie, tijdens mijn topsport periode (rugby) en ook zakelijk. Coaching werkt. Daar ben ik 100% van overtuigd. Ik zal daar zelf ook nooit mee stoppen. Ik wil altijd iemand bij me hebben die me laat zien wat ik niet zie. Om nog effectiever te zijn en beter te kunnen presteren.

Uiteindelijk zorgt échte coaching ervoor dat je iemand bij je hebt die datgene zichtbaar maakt, wat voor jou onzichtbaar is.
Het valt me op dat mensen in de afgelopen decennia steeds zwakker zijn geworden. De wereld is niet zoals hij is, maar zoals jij hem maakt. Deze quote gebruik ik niet voor niets. In de kern weet je altijd wat je moet doen, je weet wat voor onwerkbare patronen je hebt en tegelijkertijd blijf je toch maar ‘aanklooien’. Hierdoor worden veel mensen zwakker en zwakker. Hier help ik je dus graag bij. Het bekrachtigen van mensen. Ik kan je de tools aanreiken en je laten zien wat je zelf niet ziet. Om zo beter te presteren als leider, mens en ondernemer.

Wie ik ben als persoon, coach of mentor is lastig te vertalen in tekst. Net zoals waarom je met mij zou moeten werken als coach. En wat het je gaat opleveren. Daar is geen eenduidig antwoord voor. Ik zou zeggen: Vul je gegevens hieronder in en kom erachter.

Ik ga graag met je in gesprek. In een persoonlijke (telefonische) kennismaking kun je van beide kanten veel meer kwijt. Jij spreekt, ik luister en samen creëren we.
Mark Flemming

Wil jij een business coach die

  • je confronteert
  • brutaal eerlijk is
  • jou uitdaagt
  • je focus en helderheid geeft
  • je comfortabel laat voelen met het oncomfortabele
Kennismaken?
Graag ga ik met je in gesprek of ik je kan helpen als business mentor. Doel van deze call is om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie. De tijdsinvestering is max. een uur en verplicht je tot niets. 

Vul hier je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram