Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.

Mark Flemming als gastspreker inhuren

Mark Flemming - ambassadeur van een krachtig leven - als gastspreker inhuren op jouw event. Inspireer gasten met brutale eerlijkheid, topics als leiderschap, comfortabel worden met het oncomfortabele en daadkrachtige beslissingen nemen. 
Vraag offerte aan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een inspirerende spreker is een aanvulling op wat voor een event jij ook wilt draaien.

Zoek jij een spreker voor jouw team van werknemers? Dan helpt Mark jullie om de groepsdynamiek te versterken en teamgeest te verbeteren. Dit zorgt voor hogere efficiency, betere resultaten op de werkvloer en een krachtig team.

Wil je een gastspreker inhuren voor jouw business club of ander breed publiek? Verbijster jouw gasten dan met een sessie gericht op focus en groei. Zorg voor een moment van reflectie met duidelijke inzichten en een bron van inspiratie.

Wat krijg je met Mark als gastspreker:

Mark zorgt voor reflectie op wat werkt en wat niet werkt
Zorgt voor brutale, maar oprechte en duidelijke eerlijkheid
Kijkt niet naar wie of wat het team nu is, maar wat het kan zijn
Zegt wat er gezegd moet worden
Is een wandelende demonstratie van een krachtig leven met pakkende en aansprekende anekdotes
Mark put uit een rijke ervaring als business mentor van ondernemers en management. Als gastspreker deelt Mark die ervaring en reikt hij tools en inzichten aan om een echte owner te worden. Een owner creëert een krachtig leven, ownership betekent de regie pakken over jouw eigen zakelijk en persoonlijke leven.

Verwacht van een groepssessie de volgende resultaten

Wat onzichtbaar is, zichtbaar maken
Onwerkbare patronen blootleggen
Het bepalen van punt A en punt B, zowel voor de individu als de groep
Brutale eerlijkheid om samen krachtiger te worden
Benieuwd of Mark jouw event kan komen versterken? Vul het contactformulier, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Vanzelfsprekend zit je hierna nergens aan vast.   
Mark Flemming als gastspreker inhurenOwnership by nature als gastspreker boeken

Testimonials

Tjalle Brouwer
Buffel Groep
“Mark heeft mij laten zien dat alles wat je doet een beslissing is en dat alles mogelijk is. Hij weet er altijd voor te zorgen dat je zelf gaat inzien wat je patronen zijn en waar je in terug valt. Hierdoor kun je keuzes maken en bijsturen.”
Tonny Kuperus
Alpha Telecom
“Ik ben met Mark gaan werken omdat hij mij enorm heeft gechallenged. Mark wist mij precies te triggeren om los te komen van alles in mn hoofd en recht op m’n doelen af te gaan.”
Gerben van Meerveld
Reflection CrossFit
“Vanaf dag 1 heeft Mark mij laten inzien waar ik stappen te maken heb. Door hem zag ik veel meer mogelijkheden ontstaan die ik zelf niet voor mogelijk hield. Met Mark heb ik een coach voor het leven om te blijven groeien. ”
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram