Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
4 november 2020
Mark

Coaching en corona: de meerwaarde van een business coach

Voor veel mensen zijn het uitdagende tijden. Er wordt momenteel veel gevraagd op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Thuiswerken, veranderingen in omzet, veranderingen voor eventuele schoolgaande kinderen, noem maar op. Voor de een is het leerzaam en uitdagend, voor de ander staat de wereld in brand. Er is en er wordt oneindig veel geschreven en gezegd over de huidige tijd waarin we ons bevinden. Dat er voor veel mensen dingen te verliezen zijn, is overduidelijk.

Kracht creëren 

Het tegenovergestelde van verliezen is natuurlijk winst, maar als je bedrijf zwaar getroffen is of nog gaat worden, door de corona pandemie is winst een droom en overleven een must. Om te overleven is kracht nodig en juist die kracht creëren is mijn werk. En waar ik ondernemers mee help. 

In alle eerlijkheid, toen ik laatst de vraag kreeg waarom iemand juist nu met mij zou moeten gaan werken, heb ik hetzelfde antwoord gegeven als wat ik de afgelopen jaren al gaf: 

Coaching draagt bij aan het creëren van resultaat in zowel je persoonlijke als je zakelijke leven. 

Dit is mede doordat een business coach ervoor zorgt dat je met kracht en snelheid kunt blijven creëren in turbulente tijden. De corona pandemie en de bijbehorende maatregelen daaromheen kunnen namelijk angst en onzekerheden oproepen.

Wat ik nu dan ook opmerk, is dat de cliënten met wie ik al langere tijd werk, de pandemie niet zien als een brandhaard, maar als “part of the game”. Zij gaan hier zo constructief mogelijk mee om, in plaats van de ellende te omarmen.

Zoals Mike Tyson een keer heeft gezegd: "Everybody has a plan until they get punched in the mouth.". Met COVID-19 staat de wereld op z’n kop en moeten plannen bijgesteld worden. Het is makkelijk om dan terug te vallen in oude gewoontes of te stoppen met creëren. Coaching zorgt dat dit geen kans krijgt en focus op de toekomst gericht blijft.Peter van Leeuwen - Kernel - Cliënt Ownership by Nature

De boodschap die ik aan iedereen wil meegeven: Pak ownership en haal zoveel meer uit je zakelijke en persoonlijke leven. Juist nu! 

“De wereld  is niet zoals hij is maar zoals jij hem creëert.

Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram