Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Business mentor Mark Flemming

Ervaren Business Mentor voor een succesvol leven 

Mijn naam is Mark Flemming. Met mij ontdek jij jezelf als leider, creëer je échte transformatie en behaal je jouw doelen. Verwacht van mij als business mentor een no BS methode, heldere taal en een direct uitvoerbare aanpak. 
Business mentor Mark Flemming
Durf jij de stap te nemen?
Neem nu de eerste stap om die transformatie te creëren. Ik vertel je vrijblijvend hoe je volgende neemt. 
Plan nu een gratis sessie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loop jij hier tegenaan?
1. Je ervaart te veel tijdsdruk
2. Balans tussen zakelijk en privé? Die is er niet 
3. Je neemt slechte beslissingen ​
4. Doelen? Die worden niet concreet en niet behaald
5. Je blijft twijfelen over het aannemen van personeel
6. Je hebt niet genoeg discipline
"Verandering is tijdelijk, transformatie is voor het leven."
Heb je vragen?
Neem dan contact op. Ik help je graag.
Neem contact op

Waarom een business mentor?​

Om een bedrijf te kunnen leiden en te laten groeien, moet je beslissingen (durven) maken. Je comfortabel voelen met het oncomfortabele. Omdat echte groei zich altijd afspeelt buiten je comfortzone.

Als business mentor help ik jou om jezelf uit te vinden als een owner. Om groei te realiseren, sterker te worden en een krachtig fundament te creëren.

Net zoals vroeger op school - en sinds jaar en dag op verschillende sportvelden - is er altijd één persoon die commitment heeft op jouw maximale potentieel. Iemand die de mastermind in jou ziet. Zo kun je je vast je mentor van de middelbare school herinneren. Die liet jou zien wat je zelf niet zag - om zo jouw persoonlijke doelen al op jonge leeftijd te stimuleren.

Nu ben jij jaren verder.

Je hebt zowel privé als zakelijk een leven opgebouwd. Daarnaast sta jij als ondernemer zelfs aan het roer van een organisatie.

Net als vroeger is het nu net zo belangrijk om een mentor aan je zijde te hebben. In jouw geval een business mentor. Zodat jij ook daar continue de volgende stap kan zetten in je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling om op die manier je doelen te bereiken.

Wat doet een business mentor?

Zoals niet veel mensen weten zijn er 3 werelden van informatie.
Dat waarvan je weet dat je het weet
Dat waarvan je weet dat je het niet weet
Dat waarvan jij niet weet dat jij het niet weet
In deze laatste wereld ben ik er om jou te helpen om dit zichtbaar te krijgen. Wanneer dit zichtbaar wordt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen om te groeien. Voor jou als ondernemer en in jouw persoonlijke doelen.

Waarom spreek ik over mentorschap en niet over het begrip businesscoach of performance coach of welke coach dan ook? De mensen die mij kennen weten dat ik eigenlijk niet zoveel heb met de term coach, maar een goede coach wijkt qua werkwijze niet veel af van een mentor.

Een mentor is niet gedreven om mensen vooruit te helpen aan de hand van inspiratie en motivatie. Dit betekent dat het commitment van een business mentor niet alleen ligt op wie jij nu bent maar voornamelijk ligt bij wie jij kunt gaan zijn. Zodat vanuit hier zakelijk succes én persoonlijk succes een logisch gevolg gaan zijn.

Wat levert een mentor mij op?

Als ik begin te werken met een nieuwe cliënt hoor ik heel vaak opmerkingen zoals


“in mijn ervaring als ondernemer”

of

“ik heb altijd te weinig tijd"


Dit zijn excuses! Alleen om uit te leggen waarom jij acties niet uitvoert.

Ik help je de juiste balans te vinden tussen discomfort, brutale eerlijkheid en focus op resultaat. Zo komen alle valse geloofsovertuigingen die je hebt te vervallen. Wat ruimte geeft om te zien om de daadwerkelijke realiteit te ervaren.

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark Flemming. Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business coach help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren.

Ik help hen wie ze moeten zijn.

Om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen. Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping.

Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor. Hierdoor kan ik nog krachtiger en met meer rust en ruimte presteren. Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk.

Wat maakt Mark uniek?

Dit zegt Arjan van Reenen van doitselfie.nl

Testimonials

Remco van Uffelen
Buffel Groep
“Mark laat mij persoonlijk verder ontwikkelen. Door zijn coaching kijk ik eerlijk naar mezelf en heb ik drastisch het roer omgegooid. Hierdoor leid ik nu een krachtiger en makkelijker leven.”
Testimonial sterren
Wilco Schotsman​
WS Techniek
“Ik ben met Mark in contact gekomen vanuit mijn netwerk en vervolgens 1 op 1 met hem gaan werken. Mark heeft mij geleerd dat ik Owner ben van mijn eigen leven. De samenwerking is ‘straight forward’, er wordt geen bullshit getolereerd, wat erg fijn werkt.”
Testimonial sterren
Peter Van Leeuwen​
Kernel.Works
“Mark liet me in het eerste gesprek zien dat mijn eigen mentale kaders mijn beperking zijn. Hij laat ook zien dat het 100% in mijn macht ligt om dit te veranderen. Mark creëert hiermee een vrijheid en actie modus die mij opnieuw persoonlijk en zakelijk harder laat groeien.”
Testimonial sterren

Business mentor Trajecten

Hoe wij samen kunnen werken

Er zijn verschillende vormen van samenwerken en hoe ik jou kan helpen als business mentor. De trajecten zijn bedoeld voor ambitieuze ondernemers, managers en elke persoon die impact wil maken op zijn of haar leven. En bereid is comfortabel te worden met het oncomfortabele.
Connect > kennismaking | Ownership by Nature
Strength > jaartraject | Ownership by Nature
Is business coaching iets voor mij

Wil jij een business mentor die

  • je confronteert
  • brutaal eerlijk is
  • jou uitdaagt
  • je focus en helderheid geeft
Maar ik werk niet met iedereen, vraag jezelf het volgende af voor je contact opneemt. 
Ben jij bereid 100% commitment te geven op je doelstellingen?
Durf jij brutaal eerlijk te kijken naar je eigen onwerkbare patronen?
Begrijp jij dat je correcties moet doorvoeren om deze patronen te doorbreken?
Realiseer jij dat je groei oncomfortabel is en je juist dan moet doorzetten?
Ben jij klaar voor een krachtig leven vol focus en toewijding?

Neem dan contact op
Binnen een uur krijgen we inzicht jouw specifieke situatie en kijken we of ik jou kan versterken. Je bent hierna vanzelfsprekend tot niets verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram