Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
23 maart 2021
Mark

Anita: bijzonder toegewijd en brutaal eerlijk

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, volgen we Anita – een van mijn cliënten – deze maanden tijdens haar coachingstraject. Ze is nu een paar jaar cliënt van me en heeft bijzonder veel krachtige keuzes gemaakt. In eerdere blogs las je al over haar keuze om te gaan starten met coaching en welke stappen ze hierdoor heeft kunnen maken. Hoe ik de samenwerking ervaar? Enorm krachtig.

Toen ik Anita tijdens ons eerste telefoongesprek sprak, wist ze me al te overtuigen dat wij in onze samenwerking veel zouden kunnen creëren. Voor mij als business coach is commitment een vereiste.  Zonder daadwerkelijk commitment is een traject nooit effectief. Toen ik Anita voor het eerst ontmoette, had ze voor zichzelf al een hoop weten te creëren. Het was voor mij dus overduidelijk dat zij begreep dat krachtig ondernemerschap een aantal skills en inzichten vraagt waar ik haar in mijn rol zou kunnen versterken.

Van een droom naar een concreet doel

Vanaf moment één zijn we een reis gaan maken waar groei keuzes centraal staan. Het begon allemaal met het bepalen van haar punt A. Alleen op dat moment werd duidelijk dat haar doel vervaagd was. Ze had wel een droom, maar zag – zoals ze dat zelf benoemde – allemaal beren op weg. Samen hebben we van haar droom een concreet doel gemaakt en dat geformuleerd als punt B. 

Vanaf haar Punt A waren we goed in staat om het juiste pad naar haar doel/punt B (De eerste zorgvilla) te bepalen en bewandelen. En aangezien ‘transformatie is als een berg zonder einde’, is de derde zorgvilla ondertussen een feit.

Wederzijds respect en focus op groei

Anita is bijzonder toegewijd aan onze samenwerking en durft daarin brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken. Wanneer ik haar attent maak op een mogelijke correctie of keuze om tot meer kracht en effectiviteit te komen, vindt ze mij inderdaad niet altijd lief. Maar wederzijds respect en focus op groei en krachtig leven zijn enorm diepgeworteld in onze samenwerking. Anita ziet nu het effect van het loslaten van haar comfort, waardoor ze in staat is keer op keer krachtige groei keuzes te maken. 

Sinds de start die wij een aantal jaar geleden hebben gemaakt tot aan nu, is er bijzonder veel gebeurd en heeft Anita al verschillende transformaties doorgemaakt. Ik kijk uit naar alle groeikeuzes die er nog komen gaan!

Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram