Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.
Absolute ownership is een keuze, dus kies! Als jij kiest voor de regie over jouw leven, gaan wij samen effectief werken aan duurzame groei.

24 Hours Ownership Course

Ben jij bereid om 24 uur brutaal eerlijk naar jezelf te zijn?
Ben jij klaar voor 24 uur leiderschap, innerstance, confrontatie en discomfort?
Ben jij na deze 24 uur bereid om het verschil in jouw privé en zakelijke leven te maken?
Dan is dit weekend iets voor jou! De 24 hours Ownership by Nature Course is een bijzonder weekend. Je trekt met een groep gedreven ondernemers 24 uur het bos in. In deze 24 uur staan leiderschap, inner stance, confrontatie en discomfort centraal.

Wat ik van je vraag is jouw volledige commitment. Ik laat je in deze 24 uur brutaal eerlijk naar jezelf en je eigen handelen kijken.
Schrijf je in
Ownership course

Eén met de natuur​

De krachtige elementen van de natuur, gaan jou helpen om je eigen natuurlijke ik te transformeren, zodat je sterker wordt om comfortabel te zijn met het oncomfortabele.

Je wordt door verschillende weersomstandigheden en het gebrek aan comfort flink geconfronteerd met jouw persoonlijke leiderschap en de inner stance die je aanneemt. Doordat er in het bos geen comfortabele leefomstandigheden zijn, kun je extreme discomfort ervaren. De natuur dwingt je dus tot creativiteit en het maken van keuzes wanneer ze haar enorme kracht toont. Zo wordt jouw ownership iets natuurlijks (by nature).

Ga de confrontatie aan

Door de confrontatie met jezelf aan te gaan, kom je tot bepaalde inzichten die je in je dagelijkse (zakelijke)leven kunt toepassen. Tijdens deze 24 uur word je één met de natuur. Deze beleving en bijkomende confrontaties zijn hierdoor niet voor iedereen weggelegd.

Focus op wat voor jou belangrijk is:​

Meer vrijheid
Weer écht kunnen ondernemen​
Krachtige keuzes kunnen en vooral durven maken​
Goede work life balance​
Groeien als leider én als persoon​

Wat dit weekend jou brengt​

Inzicht in jouw persoonlijke leiderschap 
Door de confrontatie met jezelf aan te gaan leer je jezelf nog beter kennen
Je krijgt tools die je helpen om concreet aan de slag te gaan
Alles wat je leert kun je daarna toepassen in de praktijk
Een avontuurlijke 24 uur met gelijkgestemden / ondernemers 
(Leren) omgaan met confrontaties en discomfort
Strength > jaartraject | Ownership by Nature

Waarom je zou moeten deelnemen?​

Als je inzicht wil krijgen in jouw handelen als leider, manager of ondernemer, is dit een perfect weekend. Het weekend staat in het teken van uitdaging, confrontatie met jezelf opzoeken en volledig uit je comfort zone gaan. Om zo als mens te groeien. Zowel zakelijk als privé.

Je krijgt het weekend tools aangereikt die je daarna in de praktijk direct kunt toepassen.

Het is een intens en leerzaam weekend, waarin je jezelf enorm goed leert kennen. Daarbij leer je ook hoe je omgaat met tegenslagen, weerstand en andere leiders in de groep.

Hoe ver kun je gaan fysiek en mentaal? We zien elke keer weer dat we als mens veel meer kunnen dan we denken.

Door te investeren in jezelf in een weekend als dit, bouw je flinke reserves op zodat je in uitdagende omstandigheden beter kunt handelen.

Geloof in jezelf, de juiste mindset, wilskracht en focus zijn een bizarre combinatie die zorgen voor krachtige resultaten.

Praktische uitleg

Omdat je 24 uur het bos in gaat, ben je een dag lang weg van alle luxe en comfort. Schone kleding, slaapzak, slaapmatje, schoenen etc. dien je zelf mee te nemen in een grote rugzak.

In het bos bouw je gezamenlijk een onderkomen voor de nacht en kook je op een eigengemaakt vuur je eten. Gedurende deze 24 uur leer je jezelf steeds beter kennen d.m.v. verschillende opdrachten en challenges. Deze bevindingen kun je later weer in de praktijk brengen in je privé en zakelijke leven.

Kortom, een intensief maar heel bijzonder weekend waar je veel gaat leren. Ik kijk uit naar je deelname!

Testimonials

Tjalle Brouwer​
Buffel Groep
“Mark heeft mij laten zien dat alles wat je doet een beslissing is en dat alles mogelijk is. Hij weet er altijd voor te zorgen dat je zelf gaat inzien wat je patronen zijn en waar je in terug valt. Hierdoor kun je keuzes maken en bijsturen.”
Tonny Kuperus​
Alpha Telecom
“Ik ben met Mark gaan werken omdat hij mij enorm heeft gechallenged. Mark wist mij precies te triggeren om los te komen van alles in mn hoofd en recht op m’n doelen af te gaan.”
Gerben Van Meerveld​
Reflection CrossFit
“Vanaf dag 1 heeft Mark mij laten inzien waar ik stappen te maken heb. Door hem zag ik veel meer mogelijkheden ontstaan die ik zelf niet voor mogelijk hield. Met Mark heb ik een coach voor het leven om te blijven groeien. ”
Schrijf je in!
De nieuwe editie van de 24 hours course vindt plaats op 24-25 april 2021. Wil jij aanwezig zijn bij deze editie en ben jij bereid om alles te geven? Vul dan hier je gegevens in. We nemen vervolgens z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer lezen over groei, transformatie en leiderschap?
Ruim 300 ondernemers gingen je al voor
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
info@ownershipbynature.com+ 31 6 53 33 58 82
Industriestraat 10
6135 KH Sittard
Kosmonaut 9C
3824 MK Amersfoort
Copyright © 2021  Ownership by Nature
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram